Slimme Software voor de beste klantervaring.

Envation | make IT connect.

Altijd verbinding strategie, management en uitvoering.

Envation is een online platform waar een groot aantal taken van jouw organisatie op een slimme manier met elkaar zijn verbonden. Techniek verbindt met andere woorden op een eenvoudige manier strategie, management en uitvoering. Zo heb je altijd overzicht, inzicht én is je bedrijfsvoering beheersbaar. Processen zijn hierdoor veel effectiever en efficiënter, rendement verhogend dus!

De basis voor geleverde prestaties wordt geleverd door het System, het absolute fundament van Envation. Vanuit deze basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de verschillende Hubs geef je inhoud aan de uitvoering van allerlei dagelijks uit te voeren taken. Met de Media Hub manage je de utivoering van je marketingplan, inclusief alle kanalen die je inzet om je producten of diensten te promoten en verkopen. Met de Customer Hub is Customer Relationship Management nog effectiever, omdat je geboekte marketing- en verkoopresultaten direct koppelt aan de juiste klant of prospect. Service en after sales activiteiten voer je nog scherper uit met de Service Hub. Met de Team Hub manage je op taakgerichte wijze je projecten en lopende business. En met de Data Hub krijg je overzicht en inzicht in de data die noodzakelijk zijn om jouw organisatie op koers te houden. Tijdige en betrouwbare rapportages om (bij) te sturen dus!

Hieronder lees je meer over de Envation Hubs en hun mogelijkheden. En mis je nog een handige feature, laat het ons dan weten! Dan bespreken we samen met jou hoe we deze alsnog kunnen inbouwen. Want we doen er alles aan om jou te helpen aan een hogere omzet en lagere kosten.

CONNECT YOUR MEDIA.

Het beheren van je websites, nieuwsbrieven, tv kanalen, social media kanalen en slimme koppelingen met de cloud was nog nooit zo makkelijk! MediaHub omvat binnen Envation de functionaliteiten rond Content+Media Management. Je beheert al je media vanuit 1 plek. Richt je media- en contentbeleid in en publiceer binnen een handomdraai de resultaten!

CONNECT YOUR CUSTOMERS.

Het beheren van je klantcontacten en klantrelaties was nog nooit zo makkelijk! CustomerHub omvat binnen Envation de functionaliteiten rond Customer Relationship Management. Je beheert al je klanten vanuit 1 plek. Richt je salesfunnel en marketingbeleid in en rapporteer en presenteer binnen een handomdraai de resultaten!

CONNECT YOUR TEAM.

Het beheren van je projecten, taken en sprints was nog nooit zo makkelijk! TeamHub omvat binnen Envation de functionaliteiten rond Project Management. Je beheert al je projecten vanuit 1 plek. Krijg inzicht in het verloop en communiceer deze met je klant.

CONNECT YOUR WEB.

Met Envation Web ontsluit je makkelijk je informatie en content in de vorm van websites en apps. Envation Web ondersteunt bovenop het eigen Envation Framework standaard alle gangbare technieken en frameworks en kan hiermee optimaal integreren.

CONNECT YOUR MAILINGS.

Met Envation Mail ontsluit je makkelijk je informatie en content richting je digitale, maar ook offline printed brochures. Binnen een handomdraai bouw en beheer je je nieuwsbrieven en andere vormen van externe communicatie.

CONNECT YOUR SOCIALS.

Met Envation Social ontsluit je makkelijk je informatie en content via alle gangbare sociale media. Stel zelf je beleid in en laat Envation dit voor je uitvoeren. Zorg voor een goed gevulde contentkalender, zodat je dagelijks tijd overhoudt voor de kersen op de taart.

CONNECT YOUR SCREENS.

Met Envation Screens beheer je je Narrowcasting/Digitale Signage TV kanalen en ook interactieve TV en Broadcasting kanalen. Handig als je baas wil zijn van je eigen tv kanaal.

CONNECT YOUR DOCUMENTS.

Via Envation Documents ontsluit je je informatie richting documenten zoals PDF, XLS, DOC, XLSX, DOCX, etc. en plaatst deze desgewenst ook op Google Drive, Microsoft OneDrive, DropBox, etc.