Envation

de tool voor Marketing, Sales & Operations

professional

 • Content Management System
 • Altijd inzicht in alles over je klanten en overige relaties vanuit 1 omgeving.
€330per maand

business

 • Hetzelfde als Professional, maar meer
  Complete aansturing en beheer van Social Media
 • Customer Relationship Management: vergroot je inzicht, verhoog je opbrengsten en winstgevendheid, verlaag je kosten en verbeter de klantervaring om van je klanten je promotors te maken.
 • System is als een geruisloze motor die je overal brengt waar je wilt zijn.
€900per maand

corporate

 • Hetzelfde als Business, maar meer
  Koppeling met externe applicaties & mediakanalen
 • Alle informatie van de verschillende afdelingen van je organisatie bij elkaar om van elke klant één up-to-date totaalbeeld te vormen.
 • System zorgt dat alle connecties gemaakt kunnen worden die nodig zijn om van je klanten perfecte promotors te maken van jouw organisatie.
€1800per maand

enterprise

 • Wil je alles? Dan moet je hier zijn. Marketing in alle kanalen
 • Van upselling en crossselling tot het verbeteren van de klantcommunicatie en het coördineren van marketing - en verkoopcampagnes.
 • Je kunt alle Envation software los gebruiken naar gelang waar je het nodig voor hebt. Maar je kunt ook gebruik maken van het complete Envation platform.
€3000per maand
Kies de editie die bij je past
Wij groeien met je mee. En passen ons aan aan onze klanten. Altijd.
Envation brengt een groot scala aan functionaliteiten samen in een aantal overzichtelijke suites met software tools die perfect los van elkaar werken, maar nog beter tot hun recht komen binnen onze software suites voor Experience. Laat Envation het platform zijn voor je hele organisatie! Er zijn speciale edities voor ieder type bedrijf en ambitie. Van Professional en Business (voor plat georganiseerde organisaties) tot Corporate en Enterprise (voor hiërarchisch georganiseerde organisaties). Er zijn ook speciale pakketten voor gerichte sectoren en er zijn ook sponsor programma's voor scale-ups en maatschappelijk verantwoorde organisaties (MVO's en non-profit organisaties).
8 krachtige software tools gecombineerd binnen 1 krachtig totaalpakket
Envation Experience Suite
Digitale systemen zijn vaak duur en incompleet. Je zit met het ene systeem voor relatiebeheer, het andere systeem voor e-mailen. Daarnaast nog een losse website (al dan niet met shop) en aparte project management en custome care software. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. Zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid... waarbij gegeven elkaar ook om complexe redenen tegenspreken waarbij te veel tijd en eigen inzicht nodig is.
 • Envation Marketing Center
 • Envation Sales Center
 • Envation Operations Center
 • Envation Service Center
 • Envation IT Connector
 • Envation Data Vault
 • Envation Applications Center
 • Envation System Core

Zet jezelf en je organisatie centraal.

Envation Center. De krachtige backend binnen het Envation Platform

Laat software voor je werken vanuit de uitgebreide centrale beheeromgeving van Envation. Altijd overzicht en inzicht vanuit een krachtig dashboard met KPI's speciaal gericht op jouw type organisatie. De kracht van Envation Center.

Eén platform voor alle digitale communicatie en ervaringen. Handig ondergebracht in suites speciaal voor ieder type organisatie
De kracht van een digital experience platform. Envation Experience Suite
De manier waarop je doelgroep je benadert is al lang niet meer lineair. Klanten surfen op je website, sturen je een e-mail, reageren op sociale media of gebruiken een app. Medewerkers gebruiken een tal van verschillende tools voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het valt niet mee om al deze verschillende toepassingen en contactmomenten te synchroniseren zodat je klanten een uniforme ‘digitale ervaring’ krijgen. En dat wil je als bedrijf natuurlijk wel: je klanten en medewerkers de best mogelijke ervaring en beleving bieden met een gecoördineerde, gepersonaliseerde aanpak. Maar hoe dan? Waar begin je?
 • Vergroot de betrokkenheid van klanten en medewerkers en krijg inzicht in de wensen van je doelgroep
 • Regel al je Marketing & Sales, Operations & Service activiteiten vanuit 1 centrale plek
 • Maak slimme IT koppelingen met andere software pakketten
 • Verzamel en verrijk Data en verwerk deze in rapporten en overzichten voor beter inzicht en doelgerichte acties voor resultaat
 • Activeer mensen. Maak van klanten ambassadeurs en fans en zet medewerkers in hun kracht m.b.v. krachtige tools speciaal voor hun werkgebied
 • Laat je medewerkers beter samenwerken en geef hen hetzelfde 360 graden beeld van hun omgeving en uw organisatie
 • Ontsluit functionaliteit via onze krachtige API voor ontwikkelaars
De voordelen van een digital experience platform. Alles op een rij
Een Digital Experience Platform (of DXP) is een geïntegreerde technologie die erop gericht is om verschillende doelgroepen te bedienen via een breed scala aan digitale contactmomenten. Hierbij wordt niet meer gekeken naar een toepassing op zich (zoals een website) en naar een specifieke doelgroep (want er kan overlap zijn) maar naar het geheel aan toepassingen en contactmomenten. Een DXP werkt dus overkoepelend voor alle onderliggende software tools die je hierbij inzet en is daarmee allesomvattend. Een DXP biedt standaard een aantal krachtige overkoepelende functies die de onderlinge samenwerking bevorderen en zaken zoals privacy, beveiliging, overzicht en inzichten standaard goed regelen. Digital experience behelst ook de interne operatie van je organisatie. Het omvat de systemen waarmee medewerkers moeten werken, en hoe ze dit ervaren. En last but not least, digital experience betreft ook de mate waarin alle systemen en processen met elkaar duurzaam verbonden (connected) zijn.

 

Met andere woorden; een DXP is één systeem voor alle (digitale) technologie die komt kijken bij de digitale ervaring van je doelgroepen in de breedste zin. En dat systeem bespaart je tijd, kosten, downtime en frustratie. Zaken zoals CMS, CRM, Project & Task Management, Customer Care Management zijn inbegrepen in de Experience software. 
All in one, all connected

Door het verzamelen van data kun je gerichter met je doelgroep communiceren. Zelfs op individueel niveau. Je weet wie iemand is, en waar deze persoon zich bevindt. Artificial Intelligence (AI) wordt steeds toegankelijker en kan enorme hoeveelheden aan data rondom interactie verwerken en omzetten in praktische, bruikbare inzichten en geautomatiseerde vervolgacties (Automation).
 

 

De voordelen van een DXP samengevat

 • Controle over elk contactmoment

 • Gerichter communiceren

 • Brengt Data, IT, Service, Operations, Sales en Marketing dichter bij elkaar. En zorgt voor duurzame integratie.

 • Je hebt volledige controle over al je data. En benut deze ook via doordachte scenario's en Flows via Automation

 • Een DXP is betrouwbaar, uitbreidbaar en schaalbaar

Benieuwd wat een Digital eXperience Platform jou oplevert?
Waarom een Digital eXperience Platform?

Een Digital eXperience Platform (DXP) focust op het orkestreren van een geïntegreerde, naadloze klantreis via al je kanalen. Het platform stemt alle contactmomenten van je klant, via website, nieuwsbrief, portal, app en webshop op elkaar af. Alle interactie gegevens die voortkomen uit klantcontact via welke vorm dan ook, worden samengebracht in één database. 

Een DXP is in staat om alle verzamelde gegevens over het klantgedrag te combineren met externe bronnen. Denk bijvoorbeeld aan gegevens uit een Customer Relationship Management-, Enterprise Resource Planning- of andere backoffice-systemen. Een DXP is niet alleen in staat om vervolgstappen te bepalen, maar voert ze ook automatisch uit. Het helpt je begrijpen hoe je bezoekers omgaan met content in een bepaald kanaal. Hierdoor kun je ze bij een volgende interactie een nog betere ervaring te bieden.
 

Welke voordelen biedt een Digital eXperience Platform?

Een Digital eXperience Platform geeft een 360-graden beeld van je klant en legt de basis om competitief te blijven in een wereld die steeds digitaler is. Het platform vergemakkelijkt bovendien werk door operationele taken en beslissingen met betrekking tot het benaderen van klanten te automatiseren. En het lost de uitdaging op waarmee bedrijven worden geconfronteerd wanneer ze wereldwijd duizenden klanten op meerdere momenten en in verschillende talen willen bereiken.

De grote kracht van een DXP is dat het je in staat stelt om alle digitale touchpoints centraal te bedienen en beheersen. Je kunt er content naartoe sturen en gebruikersgegevens verzamelen. Wanneer iemand bijvoorbeeld zijn bankrekeningnummer - of andere gegevens - wil wijzigen, wordt dit direct doorgevoerd in alle andere systemen.

Ook marketing en sales (ecommerce) worden vanuit hetzelfde platform georchestreerd. Een DXP maakt het dus mogelijk om campagnes uit te sturen en te personaliseren. Klanten kunnen via verschillende kanalen worden getarget. Als iemand ergens online een product heeft bekeken en later de app opent, kan hetzelfde product via het DXP worden gepromoot. 

De ervaringen van onze klanten.
Klanten en hun medewerkers zijn onze partners

Envation verricht een geweldige prestatie bij het bedenken en ontwikkelen van een visionair platform voor interactieve televisie. Het Envation team nam risico en ontwikkelde een visie om de mogelijkheden van de toekomst van televisie te verkennen en leverde hierbij resultaten waarmee een schat van waarde beschikbaar kwam voor de KPN MediaMall organisatie. Knap gedaan!

Ruud Smeets

CEO KPN IPTV Interactieve Televisie MediaMall

Envation beschikt over hoog opgeleide professionele ontwikkelaars met business development ambities. Het team van Envation zoekt altijd naar diepgaande kennis over de onderwerpen van onderzoek. Dit resulteert in state-of-the-art, toekomstgerichte doch praktische producten en concepten. De cultuur van Envation is standvastig en rechtdoorzee wat eenzelfde aanpak als reactie behoeft.

Ike Knuivers

Isolectra, TKH Group, Commplaza

Envation is goed in praktisch projectmanagement. Altijd met een groot oog voor detail. Ze zijn enorm gedreven om de afgesproken doelen en deadlines te halen. Het zijn verder ook geweldige mensen om mee samen te werken die volledig vertrouwd kunnen worden om initiatief te nemen en de technische uitrol te managen. Briljant begrip van de technische kant, maar ook in staat om dit uit te leggen aan mensen zonder een technische achtergrond. Het is een genot om met Envation samen te werken.

Arthur Brouwers

CEO Kunstveiling.nl

Cookies

Wij gebruiken cookies voor een correcte werking van onze website en hebben toestemming nodig om deze te plaatsen.

Cookies toestaanInstellingen bekijken

Cookies

We hebben je toestemming nodig om cookies te plaatsen.
Wij gebruiken de volgende cookies:

 • Functioneel (verplicht)

  Deze cookies zorgen voor een goede werking van onze website

 • Volgen

  Deze cookies zorgen ervoor dat we zien waar je bent op onze website